33 C.F.R. § 150.624
What are the requirements for protecting personnel from blood-borne pathogens?
Measures for protection from the dangers of blood-borne pathogens must be taken in compliance with 29 CFR 1910.1030.
Already have an account? Sign in instead.
You stay signed in for 30 days on this browser.
Continue with Google Continue with MicrosoftNo account yet? Create a free one.
We sent a six-digit code.
It expires in ten minutes, works once, and only in this browser. Five wrong tries void it. Send another code.
Your account is live and the Cloudflare checks are off for this browser.
Measures for protection from the dangers of blood-borne pathogens must be taken in compliance with 29 CFR 1910.1030.