45 C.F.R. § 96.73
Sterilization
If a State authorizes sterilization as a family planning service, it must comply with the provisions of 42 CFR part 441, subpart F, except that the State plan requirement under 42 CFR 441.252 does not apply.
Already have an account? Sign in instead.
You stay signed in for 30 days on this browser.
Continue with Google Continue with MicrosoftNo account yet? Create a free one.
We sent a six-digit code.
It expires in ten minutes, works once, and only in this browser. Five wrong tries void it. Send another code.
Your account is live and the Cloudflare checks are off for this browser.
If a State authorizes sterilization as a family planning service, it must comply with the provisions of 42 CFR part 441, subpart F, except that the State plan requirement under 42 CFR 441.252 does not apply.